Målkalas i Gunnebos storseger – han blev tremålsskytt

Daniel Fältsjö gjorde tre mål i Gunnebos storseger mot Horn/Hycklinge. Foto: Ossian Mathiasson

Gunnebo IF körde över Horn/Hycklinge med 8–2 på söndagseftermiddagen efter sex mål i andra halvlek.
– Det finns inte så mycket att säga. Siffrorna talar sitt tydliga språk, säger tränaren Peter Lönnblom.

Faktum är att matchen var målmässigt jämn en bit in i andra halvlek. Horn/Hycklinge tog ledningen med 1–0 innan Gunnebo vände och ledde med 2–1 i paus. I början av andra halvlek kvitterade Horn/Hycklinge till 2–2.

Därefter lossnade målskyttet för Gunnebo – och det rejält. Segern skrevs till förkrossande 8–2.

– Vi är det klart bättre laget från början till slut. Vi hade bra fart under stora delar av matchen, bra tålamod och höll bollen inom laget, säger Peter Lönnblom.

Daniel Fältsjö gjorde tre mål, Dennis Ockhammar 2, Mårten Thåström 2 och Andreas Eriksson. Hela laget fick beröm efter 8–2-segern.

Gunnebo står på 26 poäng efter 19 matcher och möter Ankarsrum i sista omgången.