DRÖMSTART FÖR GULLRINGEN – TOG STORSEGER I PREMIÄREN

Gullringens GoIF vann kvällens premiär mot IFK Västervik med 4–0. Foto: Viktor Allvin

Gullringens GoIF och IFK Västervik inledde äntligen säsongen. I kvällens premiär gjorde Gullringen processen kort med Västervik och vann med 4–0.

Redan efter åtta minuter kunde Erik Stålgren sätta 1–0 för gästerna på Bökensved. De gulsvarta var klart bättre första halvlek och IFK Västervik hade svårt att komma till lägen. Strax innan paus utökade, logiskt, Gullringen till 2-0 när giganten i luftrummet Rasmus Bexell nickskarvade in en frispark.

I andra halvlek var Västervik lite närmare men de hade stora svårigheter att störa Marcin Muszka i Gullringens mål. 3–0 till Gullringen rullade Ted Åström Åberg in efter 65 minuter. Tio minuter senare satte Melker Johansson en straff och det var 4-0 med kvarten kvar.

En riktig kanonstart på säsongen för Gullringen och, så klart, motsatsen för IFK Västervik.