Antvarden utan poäng i sjukt målkalas – 15 mål i sista perioden

IBF Antvardens damer gjorde tolv mål i dagens bortamatch mot Endre IF U-lag. Problemet var bara att motståndarna gjorde ännu fler, 16 stycken.

Antvarden tog ledningen i matchen, men släppte upp Endre till en 3-2-ledning efter den första perioden. I den andra perioden tappade sedan bortalaget allt grepp om matchen och hamnade i underläge med 9-4.

Rejält målglatt redan där, men det skulle bli betydligt fler mål än så, nämligen 15 stycken. Antvarden gjorde tre snabba mål i den sista perioden, men närmare än 9-7 kom laget aldrig. Efter det gjorde hemmalaget fem raka mål innan gästerna på nytt knappade in. Med sex minuter kvar att spela var ställningen 14-11 och till slut blev det förlust för Antvarden med 16-12.