Antvarden vann spännande match på hemmaplan – avgjorde i slutet

IBF Antvarden tog säsongens första seger på fredagskvällen. Samuel Johansson avgjorde med sitt 5-4-mål mot Linköping Universitets AIF IBK.

Överumsklubben fick en smakstart på matchen när Tommy Nilsson gjorde 1-0 redan efter drygt tre minuter. Inte ens två minuter senare kom 2-0 genom rutinerade Peter Hirschman.

Linköping reducerade till 2-1, men i början av den andra akten gjorde Hirschman sitt andra mål för dagen. Därefter verkade det roliga vara över för Antvarden. Linköping gjorde 3-2, 3-3 och tog också ledningen i början av den tredje perioden.

Efter drygt halva den sista perioden stod Tommy Nilsson för ett viktigt 4-4-mål och med knappt sju minuter kvar avgjorde Samuel Johansson med sitt 5-4-mål.

Det här var Antvardens andra match i division 2-serien. Den första slutade med förlust mot Linköpings IBS.

Poäng Antvarden: Tommy Nilsson (2+2), Peter Hirschman (2+0), Samuel Johansson (1+2), Philip Hirschman (0+1).