Annons:

Karlin inför återkomsten mot VIK: “Kommer vara speciellt”

Mattias Karlin återvänder till Västervik och möter VIK i premiären med sitt Modo. Foto: Arkivbild

Karlin inför återkomsten mot VIK: “Kommer vara speciellt”

Imorgon (fredag) är det dags för den hockeyallsvenska premiären mellan Västerviks IK och Modo. För Modos huvudtränare Mattias Karlin blir det en speciell match då han ställs mot sitt gamla gäng.

Annons:

Mattias Karlin har gjort tio säsonger i Västerviks IK som huvudtränare. I den hockeyallsvenska premiären ställs hans nya klubb Modo mot VIK nere i Västervik. Karlin berättar om känslorna att komma tillbaka till gamla arbetsplatsen. 

 – Klart det kommer vara speciellt men inte mer än så. Det är framförallt kul att spela match igen och komma igång med serien. Kommer bli en rolig match som det brukar vara i Västervik. Det kommer bli spännande och det känns bra, säger Mattias Karlin.

“Det är jättestor skillnad”

Karlin känner att det är stor skillnad mellan att jobba i Modos organisation jämfört hur det var i Västervik.

– Det är jättestor skillnad. Modo är en förening med drygt 60 anställda. Det är allt runt omkring som skiljer sig framförallt.

"Kommer bli en tuff batalj"

Karlins ersättare och VIK:s nya huvudtränare Martin Gudmundsson ser också fram emot morgondagens seriepremiär.

– Klart att det ska bli roligt att tävla om poäng. Sista veckan har vi bara gått runt och väntat. Nu vill vi in och tävla fullt ut, säger Gudmundsson och fortsätter:

– Modo kommer bli en tuff motståndare och det kommer bli en tuff batalj. De åker mycket skridskor och är fyndiga med pucken. Vi behöver komma upp och tävla. Även vara lite elaka kring kassen. Vi har stora möjligheter att vinna imorgon. 

Läget i VIK:s trupp ser väldigt positivt ut i nuläget. Det är bara forwarden Alexander Hilmerson som saknas i premiären. 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt