Annons:

IKO tog ny seger mot Rögle – tre spelare spräckte sina målnollor

Anthon Eriksson stod för säsongens första fullträff och sitt första SHL-mål när IK Oskarshamn slog Rögle BK med 4–2. Foto: Bildbyrån

IK Oskarshamn tog andra segern på tre dagar mot Rögle BK. Det blev seger med 4–2 i kvällens SHL-match i Ängelholm.

Annons:

Johannes Salomonsson, Johan Johnsson och Anthon Erikssion. Alla tre spräckte sina målnollor för säsongen när IK Oskarshamn besegrade Rögle BK med 4–2 på bortais på lördagseftermiddagen.

Johan Johnsson satte 1–0 efter 5.51, Anthon Eriksson fyllde på med 2–0 fem minuter från slutet i andra perioden och Johannes Salomonsson drygade ut ledningen till 3–0 efter 47.16.

Rögle gav inte upp, reducerade två gånger om och gjorde 2–3 med drygt fyra minuter kvar av ordinarie tid. Rögle saknade inte kvitteringschanser men IKO:s Jiri Smejkal satte 4–2 i tom bur.

Rögle vann skotten med 34–16, men IKO tog hand om samtliga tre poäng och vann mot Rögle igen. IKO är kvar på nästjumboplatsen och har endast två poäng upp till Brynäs på play in-plats.