Annons:

Stor dramatik att vänta i Hockeyallsvenskan – VIK spelar hemma i kväll

Västerviks IK möter Almtuna på hemmais i kväll. Foto: Ossian Mathiasson

Stor dramatik att vänta i Hockeyallsvenskan – VIK spelar hemma i kväll

Det skiljer bara tio poäng mellan femteplacerade Modo och Tingsryd på plats 13. Allt talar för att den sista tredjedelen av Hockeyallsvenskan blir en riktig rysare. För Västerviks IK väntar en viktig hemmamatch mot Almtuna IS i kväll.

Annons:

Ettan Oskarshamn och tvåan AIK har dragit ifrån rejält i den hockeyallsvenska tabellen.  Även trean Karlskoga och fyran Västerås har ett bra försprång gentemot övriga lag. Och i botten hittar vi Vita Hästen, som är hjälplöst sist.

Däremellan är det extremt jämnt. Modo, som är femma i tabellen, står på 52 poäng. Tingsryd, som är näst sist och under kvalstrecket är bara tio poäng bakom. Mitt i dramatiken hittar vi Västerviks IK på en tiondeplats och med 45 inspelade poäng. VIK har i skrivande stund tre poäng upp till Leksand på den åttonde och sista playoff-platsen. Samtidigt är VIK bara tre poäng före Tingsryd på en negativ kvalplats.

Mycket kan förstås hända på de 18 omgångar som återstår, men helt klart är det en mycket viktig period som väntar för många lag, inte minst Västervik.

För VIK:s del väntar hemmamatch mot Almtuna IS i kväll. Ett Almtuna som står på lika många poäng som Västervik.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt