Annons:

Ullman om onda trenden:

Erik Ullman deppar efter ännu en förlust. Foto: Ossian Mathiasson

Ullman om onda trenden: "Tre matcher som vi har slarvat bort"

Västerviks IK har hamnat i en ond trend med tre raka förluster.
– Det är egentligen tre matcher som vi har slarvat bort i mitt tycke, säger backen Erik Ullman.

Annons:

Tre raka segrar har följts upp med lika många förluster för Västerviks IK. Efter kvällens förlust var assisterande tränaren Mikael Johansson kritisk till lagets prestation efter ett långt möte med ledarkollegor efter slutsignalen. 

Även spelarna var deppiga efter förlusten, bland annat Erik Ullman. Han pekade på vissa brister i lagets genomförande samtidigt som han tyckte att det fanns uppsidor. 

– Jag tycker att vi gör två bra perioder men sista perioden tar rätt mycket. Vi släpper in fyra mål så det är klart att vi inte är nöjda med sista perioden, säger Erik Ullman. 

Vad faller ni på?

– Vi har pratat om att spela mer som ett lag och det tycker jag att vi gör under stora delar av matchen. Jag har inte sett målen som vi släppte in i tredje perioden men det är små marginaler som avgör. Det studsar emot just nu och det handlar om att kriga sig ur den negativa trenden och studsa tillbaka, säger Ullman. 

"Kan vara en läropeng"

Med tre raka segrar i bagaget har Västervik åkt på tre raka förluster under ordinarie tid. 

– Det kan vara en läropeng för oss. Vi måste jobba hårt varenda dag för att ta poäng i ligan. Jag tycker att vi borde ha lärt oss det nu. 

Ni har inte vunnit någon tredje period än, varför?

– Vi går kanske tillbaka och försöker försvara vinsten i stället för att fortsätta köra vårt spel. Det kan vara en sådan anledning. 

Vet du varför ledningen satt i möte i 40 minuter efter matchen?

– Vi har förlorat tre raka matcher så det är inte så konstigt. Det är egentligen tre matcher som vi har slarvat bort i mitt tycke (Kristianstad, Vita Hästen och Tingsryd) Det tycker vi i laget också, vi får ta nya tag på fredag. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt