Annons:

VIK BRYTER KONTRAKTET MED NYFÖRVÄRV – FORWARDEN FORTSÄTTER

Marcus Westfält är klar för fortsättning i Västerviks IK men kontraktet bryts med nyförvärvet Cody Bradley. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

VIK BRYTER KONTRAKTET MED NYFÖRVÄRV – FORWARDEN FORTSÄTTER

Västerviks IK har brutit kontraktet med nyförvärvet Cody Bradley. Klart är i alla fall att Marcus Westfält blir kvar i den allsvenska klubben. 

Annons:

Tidigare i dag kom beskedet att sportchefen Emil Georgsson får ytterligare ett uppdrag som assisterande tränare till Mattias Karlin under kommande säsong. 

På onsdagseftermiddagen har klubben presenterat förändringar i spelartruppen. Cody Bradley, som har plockats in från allsvenska AIK, lämnar VIK – utan att ha spelat någonting med sin nya klubb.

”Västervik och Cody har beslutat att ömsesidigt säga upp kontraktet. Av personliga skäl beslutade vi att det var det bästa beslutet för båda parter. Vi uppskattar Codys ärlighet och hur situationen hanterats. Vi önskar honom lycka till och kanske våra vägar korsas i framtiden”, säger Emil Georgsson till klubbens hemsida. 

Forwarden klar för fortsättning

Marcus Westfält, förra säsongens lån från Brynäs IF, har skrivit på ett kontrakt som gör att han är i klubben på permanent basis nästa säsong. 

”Marcus hade en bra utveckling under förra säsongen och var en stor del i ett framgångsrikt boxplay. Vi tror att Marcus kan ta ytterligare kliv nästa säsong och blir en bra pusselbit i vårat lagbygge”, säger Georgsson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt