Annons:

VIK-forwarden tillbaka efter jobbiga skadan – lånas ut till Hockeyettan

Västerviks IK-forwarden Simon Krekula lånas ut till Nybro i tre matcher. Foto: Ossian Mathiasson

VIK-forwarden tillbaka efter jobbiga skadan – lånas ut till Hockeyettan

Simon Krekula är tillbaka på isen efter den olyckliga handledsskadan på försäsongen. Västerviks IK-forwarden lånas ut till Nybro Vikings i tre matcher.

Annons:

Den 22-årige forwarden, som värvades till Västervik inför den här säsongen från Vita Hästen, kan se tillbaka på en skadefylld karriär.

När VIK mötte Vita Hästen i en försäsongsmatch i mitten av september bröt Krekula handleden och han har inte spelat någon match sedan dess. Han har varit på is på sistone och har på drygt två månader kämpat sig tillbaka.

Lånas ut i tre matcher

Nu lånas VIK-forwarden ut till Nybro Vikings i Hockeyettan för att få speltid. Krekula kommer att spela med Nybro under veckans tre matcher mot Borås, Hanhals och Mörrum.

”Det känns bra att Simon förstärker oss denna veckan. Vi jobbar både kortsiktigt och långsiktigt just nu med vår forwardssida där vi behöver förstärka upp. Därför känns det som en bra lösning med Simon denna veckan så får vi se vad som händer mer framöver”, säger Nybro Vikings klubbchef Rasmus Aro till Nybro Vikings hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt