Annons:

JUST NU: CZARNECKI ÅTERVÄNDER TILL VIK

Niklas Czarnecki är klar för Västerviks IK. Han blir assisterande tränare i klubben. Foto: Jonas Forsberg/Bildbyrån

JUST NU: CZARNECKI ÅTERVÄNDER TILL VIK

Västerviks IK får en mycket meriterad assisterande tränare kommande säsong. Ingen mindre än Niklas Czarnecki, 55, kommer axla rollen i moderklubben. 

Annons:

Det berättar Västerviks IK i ett pressmeddelande. 

Niklas Czarnecki var spelare i bland annat Västerviks IK och Vimmerby Hockey innan karriären tog slut. Som tränare blev han desto mer framgångsrik. 

Czarnecki har varit huvudtränare i både Brynäs och Färjestad i dåvarande Elitserien. Han har också varit tränare i BIK Karlskoga och Vita Hästen bland annat. 

Nu återvänder Niklas Czarnecki till VIK och blir assisterande tränare nästa säsong.

– Vi är glada över att Niklas återvänder till moderklubben efter 17 säsonger som tränare och ledare i andra föreningar. Niklas besitter förutom en stor kunskapsbank även massa erfarenhet som vi får ta del av. Som jag förstått det tycker han att det ska bli riktigt kul att komma tillbaka hem där allting en gång startade. Med Martin och Niklas får vi en bra blandning i Martins hunger och driv tillsammans med Niklas erfarenhet. Känslan är att båda sätter ett stort värde i strukturerat spel med defensiven som viktig utgångspunkt samt att laget går före allt. Inte på något sätt annorlunda mot hur Västerviks IK sett ut de senaste säsongerna, säger sportchef Emil Georgsson i ett pressmeddelande.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt