Annons:

Andersson om underläget: ”Det är hanterbart”

Morgan Andersson har inte gett upp hoppet om en semifinal. Foto: Arkivbild

Andersson om underläget: ”Det är hanterbart”

Västervik har tio poäng att jaga ikapp i semifinalsreturen på torsdags. Morgan Andersson har inte gett upp.
– Det kommer bli en helt annan match, säger han.

Annons:

Västervik fick inte riktigt till det i den första kvartsfinalen mot Indianerna. Hemmalaget ledde matchen igenom och vann till slut med tio poäng, 50-40.

– Det är tufft, det är slutspel och vi har mycket smågrejer som hände, både för oss och för dem. Vi hade stopp för Mikkel Bech, Peter Ljung åker omkull vid 3-3… Det var lite stolpe ut och det kunde ligga gärna ha blivit fyra-sex poäng. Nu blev det tio och det är hanterbart.

 Holder borta

Västervik har ytterligare ett problem. Kvällens främsta, Jack Holder, finns inte med på torsdag. Laget kommer körda riders replacement för honom på torsdag.

– Vi måste få igång några stycken när vi inte kan ha Jack med oss på torsdag. Peter hade inte sin bästa dag och han är säkert riktigt hungrig på torsdag. Alla måste höja sig när vi inte har Jack Holder med. Jag tycker ändå att vi har en härlig glöd i laget.

 "Vi är underdogs"

Andersson var mycket nöjd med blixtförvärvet Rune Holta.

– Han hade bud på mer poäng och sliter som ett djur. Han bidrar mycket vid sidan om också och man ser att han är sugen på att leverera.

Hur påverkas ni av att Holder saknas?

– Vi blir en gubbe mindre och man blir mer sårbar om inte fyra-fem gubbar fungerar bra. Vi är trygga på hemmabana, men vi måste in och göra en av våra bättre insatser. De har flera världsstjärnor och vi är underdogs.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt