Annons:

Talangen ger inte upp – kör dagens JSM-final

Anton Karlsson kör JSM i dag trots skadeproblemen. Foto: Ossian Mathiasson

Talangen ger inte upp – kör dagens JSM-final

Anton Karlssons skada gjorde att det blev dubbla fall i den första semifinalen mot Dackarna. I dag ska han försöka köra JSM-finalen i Vetlanda.
– Jag ska göra ett försök, sedan får vi se hur det känns, säger han.

Annons:

Efter två fall i SM-semifinalen mot Dackarna tvingades Anton Karlsson kasta in handduken och det var väl egentligen inte så mycket som talade för att han skulle komma till start efter den otäcka kraschen i SM-kvarten mot Indianerna.

Efter tisdagens match har talangen gått igenom flera behandlingar och har gett klartecken för att köra dagens JSM-final. 

– Det går framåt varje dag. Jag ska göra ett försök, sedan får vi se hur det känns, säger Anton Karlsson.

Vad har du gjort för att komma i form efter tisdagens match?

– Jag har försökt att aktivera axeln och skulderbladet mer under veckan för att vänja mig vid belastningen. Det är lite ömt men jag hoppas kunna köra genom den smärtan och faktiskt ha tillräckligt med kraft i armen för att klara av att köra, säger Karlsson.

I förra årets JSM-final plockade Gamlebykillen hem en silvermedalj och han försöker inte tänka så mycket på att det är en JSM-final som stundar.

 – Jag vill bara se ifall kroppen håller så jag kan köra matcherna i kommande vecka. Det är väl klart att jag vill upp på pallen ifall jag kan köra utan stora problem. 

Dackarnas Avon van Dyck, Västerviks Philip Olofsson och Mariannelundssonen Filip Hjelmland kör också JSM. Även William Björling, numera tillhörande Lejonen, kommer till start.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

LEDIGA JOBB

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt