Annons:

JUST NU: Jättetalangen fortsätter i Västervik

Jack Holder fortsätter i Västervik Speedway även nästa säsong. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: Jättetalangen fortsätter i Västervik

Jack Holder gjorde stor succé under sin första elitseriesäsong med Västervik Speedway. I dag har talangen förlängt sitt kontrakt med klubben.

Annons:

Västervik Speedway har sedan tidigare gjort klart med Bartosz Smektala och nu fylls truppen på med ytterligare ett namn i form av Jack Holder. 

Han är näste förare i truppen för säsongen 2020 och han har tecknat ett avtal som sträcker sig över två år. 

”Jag är mycket nöjd och glad över att få chansen att jobba ihop med Jack de kommande två åren. Han har imponerat stort på mig under säsongen, speciellt hur han har hanterat banorna han tävlat på för första gången det vill säga bortamatcherna. Eftersom vi tänker långsiktigt var det en självklarhet att teckna ett nytt avtal med Jack” säger sportchefen och lagledaren Morgan Andersson.

Jack Holder visade verkligen vilken duktig speedwayförare han är under den gångna säsongen och tvekade inte på att skriva på för en fortsättning. 

”Jag är väldigt nöjd med min första säsong i Sverige och jag tycker att jag har presterat över mina egna förväntningar. Det var synd att vi inte tog oss till final men det hoppas jag att vi gör nästa år. Västervik Speedway är en bra klubb som jag trivs utmärkt i och det var ett enkelt beslut att förlänga avtalet. Jag ser redan nu fram emot nästa säsong”, säger Jack Holder, som får ett ingångssnitt på 1.771.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt