Annons:

Klart: Dackarnas lagledare fortsätter en säsong till

Peter Karlsson och Johan Karlsson fortsätter som lagledare för Dackarna över kommande säsong. Foto: Ossian Mathiasson

Klart: Dackarnas lagledare fortsätter en säsong till

Många förare är klara för Dackarna till nästa säsong. Nu har klubben även gjort klart med lagledare för nästa säsong. Det blir en fortsättning för Peter Karlsson och Johan Karlsson.

Annons:

Peter Karlsson sadlade om och blev lagledare i Dackarna direkt efter den aktiva karriären som tog slut efter säsongen 2017. Han skrev på inför säsongen 2018, en klubb som han tidigare representerat som förare under sju säsonger mellan åren 2004 och 2010.

Vid sin sida som ny lagledare valde Peter Karlsson att ta med sig sin mekaniker sedan flera år tillbaka, Johan Karlsson. Han har även ett förflutet som lagledare i Kaparna från Göteborg under tidigt 2000-tal.

Nu är duon klar för sin tredje säsong som lagledare för Målillalaget. De två säsongerna med Karlssons i ledarteamet har gett två seriesegrar och två finalplatser. 

"Då uppdraget inte på något vis är en heltidssyssla så måste det synkas med ett ordinarie jobb och det är därför det dragit ut lite på tiden med att få påskriften för ännu ett år men nu är alla bitar på plats och full focus på säsongen 2020 är det som gäller", skriver Dackarna i sitt pressmeddelande.

Det återstår en del innan årets trupper i elitserien är klara och Dackarna har några platser kvar att fylla.

"Det är för tidigt att prata målsättning men det finns en revanschlusta i det här ledarparet som kommer ta laget långt även kommande säsong", skriver Dackarna. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt