Annons:

Vi önskar alla Ett Gott Nytt År!

Dagens Vimmerby AB önskar alla ett riktigt gott nytt år! Foto: MostPhotos

Vi önskar alla Ett Gott Nytt År!

Dagens Vimmerby AB önskar alla ett gott nytt år med hopp om att 2021 blir något helt annat än det omtumlande år vi nu lägger bakom oss.

Annons:

Precis som för alla andra har 2020 varit ett mycket utmanande år för oss. Trycket på snabb nyhetsrapportering om pandemin har varit stort och vi har lagt om stora delar av vårt arbete.

– Vi har i stort sett klarat vårt mål om att vara snabbast utan att göra avkall på saklighet och relevans och för vår del är det glädjande att de kraftiga ökningarna i trafiken fortsätter överallt, säger Jakob Karlsson, ansvarig utgivare.

Passerat 50 000 unika besökare

Dagens Vimmerby AB ger ut fyra digitala nyhetstidningar. Dagens Vimmerby har gått från 32 000 unika besökare till 54 000 per vecka. Dagens Västervik har nästan dubblerat antalet läsare; från 14 500 och till 27 500. Dagens Hultsfred har gått från 12 000 till 16 000. Nystartade Dagens Kalmar ligger runt 7 500 besökare efter att ha varit i drift i två månader. 

– Vi är väldigt stolta över att vi fortsätter att öka och att vi fortsätter att vara relevanta för våra allt fler trogna läsare. Antalet nedladdade appar och antalet visningar ökar också stort och detta överallt. Vi ser att vi i flera områden har stor potential att växa ytterligare. Sett till att vi haft en lägre bemanning i år är det extremt skönt att vi kunnat fortsätta öka trafiken. Våra medarbetare har gjort helt enastående insatser.

Fick presstöd för första gången

Ekonomiskt kommer det blir Dagens Vimmerby AB:s bästa år och det beror till stor del på att DV för första gången fick ett presstöd.

– Det ger oss en mycket större trygghet och stabilitet och en möjlighet att vässa våra produkter ytterligare. Det här året kändes rätt nattsvart när all evenemangsannonsering försvann, men tack vare våra fina siffror och trogna annonsörer har vi kunnat rädda upp det. När våra annonsörer jämför effektiviteten i sin marknadsföring ligger vi i topp och det känns väldigt bra att vi kan skapa fler visningar per krona än både de traditionella medierna och de sociala medierna.

Nog om Dagens Vimmerbys år. Nu hoppas vi att ert firande kommer att bli fint och att vi alla kan se fram emot ett betydligt bättre 2021!

Har du tankar om saker att vi borde göra annorlunda eller ett nyhetstips? Tveka inte att höra av dig till oss!

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt