Annons:

Ingen Öhman mot Karlskrona – ”Varit en tuff tid”

Mattias Karlins Västervik får klara sig utan Victor Öhman mot Karlskrona. Foto: David Wall

Ingen Öhman mot Karlskrona – ”Varit en tuff tid”

Efter två och en halv veckas timeout kom beskedet i går: Victor Öhman återvänder till Västervik efter en mycket kort sejour i IK Oskarshamn. I dagens match mot Karlskrona finns han däremot inte med.

Annons:

Öhman tog en timeout från hockeyn för en tid sedan och i går bekräftade VIK övergången. I morse tränade Öhman med laget för första gången – men i dagens match mot Karlskrona finns han inte med. Västervik ställer upp med samma lag som i fredagens förlustmatch mot Leksand.

Till VIK:s hemsida säger Öhman såhär:

– Det har varit lite blandade känslor såklart, men nu när allt är klart känns det väldigt skönt. Jag tog en timeout för två och en halv vecka sedan av personliga skäl, vi behöver inte gå in på vad det handlar om allt för mycket, men jag har brottats en del med mig själv och har inte tyckt att det varit så kul att gå till jobbet, jag har haft lite prestationsångest.

"Blev självklart väldigt glad"

Öhman har träffat en psykolog för att få hjälp med sin situation.

– Jag har gått till psykolog och funderat på vad jag vill göra i livet och vad som gör mig lycklig och det är att gå tillbaka till Västervik. När det blev klart blev jag självklart väldigt glad. Det är fantastiskt skoj att Västervikarna visar att de är glada för att jag är tillbaka.

I dag får VIK alltså klara sig utan spetsforwarden. En hel del talar för att Öhman gör sin första match med i återkomsten på onsdag – mot just IK Oskarshamn.

– Jag vill hitta tillbaka till suget och hitta tillbaka till mig själv som människa. Det har varit en tuff tid.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt