Annons:

Thorén (L): Lagom räcker inte!

Sverker Thorén.

Thorén (L): Lagom räcker inte!

Lagom räcker inte! Tycker du att klimathot, utarmning av biologisk mångfald eller Östersjöns problem kan mötas lite sådär lagom mycket? Eller den gränsöverskridande brottsligheten? Eller kan det vara så att det räcker med lite lagom motkraft mot nationalism, extremism eller Putins Ryssland och Trump i USA? Ensam är inte stark - bara ensam!

Annons:

Tack vare EU-samarbetet kan vi resa, jobba, plugga och leva i hela EUropa. Dessutom blir vårt hörn av världen fredligare och tryggare och det är bara tillsammans vi kan lösa de stora frågorna.

Det är därför Liberaler säger JA till Europa när andra tvekar, klagar eller vill backa ur. Vi står upp mot nationalister och extremister - för ett fritt och öppet Europa där vi samarbetar om framtiden.

*

Vill du ha lagspelare eller gnällspikar i Bryssel? Röstar du på någon som vill bygga vidare eller på dem som vill riva ner? Över hela Europa tar liberaler strid mot nationalister och extremister - för mer samarbete, öppenhet och en europeisk framtid. En röst på Liberalerna är en röst för Europa.

Jag har haft förmånen att få samarbeta med en av EU-parlamentets mest framgångs- och inflytelserika parlamentariker - Marit Paulsen. Hon fick mycket gjort för bättre djurskydd, matsäkerhet och miljö- men så var hon aldrig lagom heller!

Sverker Thorén (L)

Västervik

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt