Annons:

Thorén och Axelsson

Liberalerna Sverker Thorén och Kenneth H Axelsson skriver om drönarprojektet i Västervik.

Thorén och Axelsson "Liberala förslag för drönarutveckling ger resultat "

Liberalerna Sverker Thorén och Kenneth H Axelsson, skriver i ett debattinlägg att de är mycket nöjda med kommunstyrelsens beslut om att delfinansiera drönarprojektet i Västervik.

Annons:

- Med måndagens beslut om fortsatt handlingsplan och delfinansiering för att göra Västerviks kommun och vår flygplats till en viktig drönartestplats kan projektet lyfta! säger Sverker Thorén(L)

-  Genom ett gediget arbete har kommunledningskontoret knutit samman aktörer från det tidigare Vinovaprojektet men också vår och närliggande regioner. För oss är det helt rätt att Västerviks kommun som tongivande aktör bidrar ekonomiskt till handlingsplanens genomförande men också är mycket aktivt i styrgruppen för projektet, säker Kenneth Hardy Axelsson (L)

-  Liberalerna i Tjust har ju genom bl a debattartiklar, interpellation och en motion försökt driva på och öka intresset för de faktiskt unika möjligheterna vi har här i Västerviks kommun för drönartester.  KS-beslutet tar vi som en intäkt på att vi lyckats! säger Thorén och Axelsson.

 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt