Cookies

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Dagens Västervik. Genom att använda Dagens Västervik tjänster godkänner du detta. Här kan du läsa mer om cookies.Jag förstår, ta bort detta

Annons:

Dagens lunchguide

VÄSTERVIKS STADSHOTELL
  • Ragout Flamande; vinmarinerat nötkött, fläsksida, örter, öl, vin och rötter. Serverad med västerbottenkryddad potatispuré
  • Vitlöksspäckad nattstekt fläskrygg med vitkål stuvad i tomatsås samt örtrostade rotfrukter
  • Helgrillad svartpepparkryddad entrecote med balsamsky, bearnaisesås och pommes frites
  • Köttbullar av kalvkött, lammkött samt rökt lammfiol, Med örtig gräddsås, lingon - & blåbärssylt samt västerbottenkryddad potatispuré
  • Ugnsbakad laxfilé med portugisisk tomatconcassé, mohlo cru (örtsås) och dillkokt potatis
  • Pasta funghi trifolate, med parmesanost och persilja
  • Svenskvariant på pasta carbonara. Bacon, skinka, lök och grädde
  • Caesarsallad med kyckling eller räkor

109 kr
Öppet: 1.30 - 14.00

LEDIGA JOBB

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Gå tillbaka till mobilversion