Annons:

Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

TRE PERSONER TILL SJUKHUS EFTER OLYCKA I VIMMERBY KOMMUN

Räddningstjänsten larmades på fredagskvällen till en trafikolycka i kommunen. En bil med tre personer har gått av vägen och kraschat in i ett träd. Tre personer är förda med till sjukhus.

Annons:

Det var vid klockan 17.20 som SOS Alarm larmade om att en trafikolycka just inträffat i Vimmerby kommun.

Enligt det initiala larmet ska det handla om en personbil med tre personer i som har gått av väg 707 mellan Storebro och Pelarne och kraschat in i ett träd, vilket bekräftas av SOS Alarm akuta händelser. Man uppger att bilen har väjt för ett djur, och därför gått av vägen.

De tre personerna ska ha varit ute ur bilen när blåljuspersonalen kom till platsen, men det är ännu oklart om de är skadade. Räddningstjänst och ambulans är på platsen, och vid klockan 17.45 var fortfarande ingen person förd till sjukhus.

Enligt polisens ledningscentral har samtliga tre varit talbara.

– Men de uppger att de är skadade. Bilen har fått bärgas från platsen, säger Evelina Olsson, vid polisens ledningscentral.

Alla tre har förts till sjukhus efter olyckan.

– Jag vet inte några detaljer mer än att det rör sig om olika typer av skador. Alla tre är förda till sjukhus.

Samtliga ska vara män i 20-årsåldern. Enligt Trafikverket har händelsen stor påverkan på trafiken trafiken och beräknas ha så fram till klockan 18.30.

Evelina Olsson vid polisens ledningscental uppger på fredagskvällen att föraren, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för både olovlig körning och vållande till kroppsskada. 

Texten har uppdaterats.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt