Annons:

Västerviksbo misstänks för grov våldtäkt – begärs häktad

Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

Västerviksbo misstänks för grov våldtäkt – begärs häktad

En tv-kändis misstänks för flera våldtäkter i Västervik och blev omhäktad i förra veckan. Nu begärs ytterligare en Västerviksbo häktad för grov våldtäkt och brottstiden och platsen är densamma som en grov våldtäkt tv-kändisen misstänks för. 

Annons:

Under våren har vår tidning flera gånger rapporterat om att mannen i 35-årsåldern, som varit med i ett av landets mest populära tv-program, häktats för flera fall av våldtäkter i Västervik. 

I förra veckan tillkom ytterligare två misstänkta våldtäkter bland brottsrubriceringarna och totalt är tv-kändisen nu misstänkt för åtta fall av våldtäkt mellan december 2022 och mars i år. En av våldtäkterna bedöms som grov.

Nu begärs en Västerviksbo häktad för grov våldtäkt. Brottstiden och platsen är densamma som den grova våldtäkt tv-kändisen är misstänkt för.

Åklagaren Camilla Nordgren begär mannen, som är i 25-årsåldern, häktad på sannolika skäl för grov våldtäkt. Åklagaren vill häkta mannen med restriktioner och menar att det bland annat finns risk att han undanröjer bevis eller försvårar utredningen om han inte blir häktad. 

Mannen anhölls den 24 april. Vi har sökt Camilla Nordgren under torsdagsmorgonen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt