Annons:

Man döms för sexuellt ofredande mot sin egen dotter – ville "älska med henne"

En man i 45-årsåldern döms för sexuellt ofredande mot sin egen dotter. Mannen har i sms skrivit att han "vill älska med henne". Däremot frias mannen för att ha tagit henne på rumpan och sagt att "hon ska ställa sig på alla fyra" så att han kan "köra in den".

Annons:

Händelserna har inträffat i norra Kalmar län. 

Mannen stod åtalad för två fall av sexuellt ofredande. I den ena åtalspunkten var mannen misstänkt för att ha tagit på sin egen dotter, både på rumpan och insidan av låret. Enligt åtalet ska mannen också ha sagt saker som "ställ dig på alla fyra så kör jag in den" samt att de ska hålla det inom familjen. 

Mannen har förnekat gärningen men uppgett att de skämtat med varandra om sex. 

Tingsrätten anser att ord står mot ord och att bevisningen inte räcker för att döma mannen för sexuellt ofredande. 

Ville älska med henne

Dock döms mannen för ett fall av sexuellt ofredande mot sin dotter. Han har skickat sms till henne och bland annat skrivit att "han vill älska med henne". Dottern har i flertalet meddelanden sagt till honom att sluta och upplyst honom om att han är hennes pappa.

Pappan har gjort gällande att det endast varit en följd av deras skämtsamma jargong om sex, men tingsrätten anser att det genom den skriftliga bevisningen i form av sms-meddelanden är styrkt att dotterns sexuella integritet kunde kränkas. 

Mannen döms av en enig tingsrätt för sexuellt ofredande och ska betala dagsböter på sammanlagt 4 000 kronor. Han ska också betala skadestånd till sin dotter.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt