Annons:

MISSTÄNKT MORDFÖRSÖK I HULTSFRED – MAN ÄR ALLVARLIGT SKADAD

Larmet kom in till Polisen strax före 22.00. Foto: Arkivbild

MISSTÄNKT MORDFÖRSÖK I HULTSFRED – MAN ÄR ALLVARLIGT SKADAD

Vid 21.43 larmades Polisen till Granitvägen i Hultsfred där en man anträffats med stick- eller skärskador. Händelsen rubriceras som mordförsök och mannen har på onsdagsmorgonen allvarliga skador och är inlagd på vårdavdelning.

Annons:

Mannen är förd till sjukhus med ambulans, men skadeläget är okänt för Polisen. Polisen söker efter två okända gärningsmän och förhör vittnen. 

– Ett stort antal personer befinner sig på platsen och vi arbetar med att samla in information. Vi ska sammanställa och se vad som är av viktigt för utredningen. Två gärningspersoner ska ha avvikit från platsen och alla iakttagelser från området är värda att höra sig om. Har man iakttagelser från kvällen på Granitvägen som man kan ha att göra med det här är det viktigt för oss att känna till dem och då ska man ringa till 11414. Vi är särskilt intresserade av händelser mellan 21-22, säger Katarina Rusin vid Polisens ledningscentral. 

Hur gärningspersonerna har lämnat platsen vill Polisen inte gå ut med i nuläget. 

Har ni några signalement? 

– Vi har vissa uppgifter som vi arbetar utifrån, men det kan vi inte släppa ut i media i nuläget. Gärningspersonerna är okända för oss. Alla uppgifter om vilka det kan vara är välkomna.

Uppdatering klockan 07.30: Enligt en bulletin från Region Kalmar län handlar det om en man mellan 45 och 50 år från norra Kalmar län som har utsatts för grovt våld. Han är allvarligt skadad och inlagd på vårdavdelning.

Uppdatering 08.10: Patrik Fors, pressinformatör vid polisens ledningscentral, har inte så mycket att säga när vår tidning når honom på onsdagsmorgonen. 

– Jag har inte mer information än vad mina kollegor skrev i går. Polisen ska skriva en anmälan om mordförsök och ingen är vad jag vet gripen. Ärendet kommer hanteras av det lokala polisområdet och Robert Loeffel, säger Patrik Fors till vår tidning. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt