Annons:

Imorgon tisdag slår dörrarna till Mocca deli upp för allmänheten. "Vi är redo och taggade" säger Elias Besheri som ligger bakom satsningen. Foto: Privat

Premiär för nya Västerviksrestaurangen – så många nya arbetstillfällen skapas

Imorgon är det dags för Västerviks nya restaurang Mocca deli att slå upp portarna för allmänheten. Elias Besheri som driver flera restauranger i stan står bakom satsningen som genererar flera nya arbetstillfällen. Redan ikväll är det smygpremiär för speciellt inbjudna gäster. 
– Vi är redo och taggade, säger Elias Besheri. 

Annons:

Västerviksrestaurangen blir kedjan Mocca delis sjätte satsning, och under måndagskvällen slår restaurangen upp portarna till lokalenb i gamla foodcourten vid Fiskaretorget för inbjudna gäster. 

– Vi har bjudit in alla som varit med längst vägen och hjälpt till med uppbyggnaden. Det blir en invigning för dem först, och imorgon öppnar vi upp för våra kära Västervikare, säger Elias Besheri, som förutom Mocca deli driver restaurang Sahara och Fiskeboden. 

Arbetet med lokalen har gått enligt plan, och Elias hyllar sina samarbetspartners och fastighetsägaren som varit viktiga delar i att restaurangen kan öppna som planerat. 

– Planeringen har hållit på ganska länge, nästan sex månader, så det har tagit sin tid, men uppbyggnaden har ändå gått enligt plan så det har gått jättebra. Vi har en fantastisk fastighetsägare som hjälpt till mycket. 

Hur har responsen från Västervikarna varit på den nya satsningen?

– Det är inte så många som har sett den än, men de som fått se eller besökt restaurangen i andra städer är supertaggade. Man får höra att det här är vad Västervik behöver. 

Flera nya arbetstillfällen

Satsningen genererar en hel del arbetstillfällen. Redan har 15 personer anställts till restaurangen. 

– Vi har anställt 15 personer som redan har börjat, och så ökar vi på lite. Det är jättepositivt att det ger arbetstillfällen, säger Elias Besheri. 

Annons:

Johanna Karlsson

johanna.karlsson@dagensvastervik.se

070 818 84 77

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt