Annons:

Mocca Deli etablerar sig i Västervik till våren. Elias Besheri kommer driva Mocca Deli i den gamla foodcourten i centrala Västervik. Foto: Pressbild

HAN KOMMER DRIVA NYA RESTAURANGKEDJAN I VÄSTERVIK

Mocca Deli öppnar i Västervik under våren 2022. Restaurangen kommer ligga i den gamla foodcourten på Fiskaregatan och drivas av krögaren Elias Besheri.

Annons:

Mocca Deli har ett koncept med tre delar som utgörs av restaurang, café och bar. Restaurangkedjan drivs av tre bröder Mansour och finns för stunden placerade i Eskilstuna, Norrköping, Linköping, Örebro och Västerås. 

Nästa anhalt är Västervik, en restaurang som är planerad att öppna under våren. Tony Mansour har hemlighållit var verksamheten ska placeras i centrala Västervik och vem som blir franchisetagare. 

Besheri blir franchisetagare

Nu är alla papper påskrivna och klara.  Restaurangen kommer ligga i den gamla foodcourten på Fiskaregatan och drivas av krögaren Elias Besheri.

– Elias äger Sahara och Fiskeboden och kommer driva Mocca Deli i den gamla foodcourten. Vi ville inte gå ut med det förrän allt var signerat men nu är det klart till 100 procent, säger Tony Mansour.

Inom kort inleds det omfattande arbetet med att göra iordning lokalen för Mocca Delis entré till våren. 

– Projekteringen är igång och det börjar rivas inom tio dagar. Det ska läggas ordrar på möbler, inredning och maskiner så vi kommer bygga om hela lokalen. Det kommer bli en lokal som man inte känner igen. Hela lokalen blir anpassad för nya Mocca Deli. Det är nu det roliga börjar, säger Tony Mansour. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt