Annons:

Stand up-komikern leder årets upplaga av Tjustgalan

Årets upplaga av Tjustgalan kommer att ledas av Johanna Samuelson. Duon Stefan & Kim kommer att stå för underhållningen under kvällen. Foto: Pressbild

Stand up-komikern leder årets upplaga av Tjustgalan

Efter två år utan någon Tjustgala kan nu Västerviksbor äntligen se fram emot en ordentlig gala med fokus på näringslivet i slutet av september. I har extra pengar lagts ned på att utveckla galan och göra den till något utöver det vanliga. 

Annons:

Tjustgalan har under många år varit en höjdpunkt för kommunens näringsliv. Under festliga former delas pris ut för entreprenörskap och förtagande i kommunen, men  under pandemin har galan som så mycket annat tvingats på paus. Efter två års uppehåll är det 24:e september äntligen dags för gala igen, och Tjustbygdens sparbank som är huvudsponsor för eventet har i år delat ut extra pengar för att utveckla galan.

”Vi från styrelsen för Tjustgalan har arbetat fram en gala som bygger på de traditioner som varit framgångsrika under många år men också försökt att försiktigt utveckla konceptet för att galan ska kännas modern och relevant” skriver Tjustgalans ekonomiska förening. 

Stand up-komikern kvällens konferencier

Under fredagen presenterades vilka namn som kommer finnas på scenen under galan, och det stårr klart att det blir Stand Up- komikern Johanna Samuelson som kommer att leda galan som konferencier. Förutom Johanna, som har anknytning till Västervik, kommer även showduon Stefan & Kim bjuda på underhållning.  

”Vi hoppas det blir en oförglömlig kväll för alla som kommer dit. Intresset för årets gala är stort, det märker vi inte minst på antalet sponsorer som valt att stötta evenemanget” skriver arrangörerna.

Annons:

Johanna Karlsson

johanna.karlsson@dagensvastervik.se

070 818 84 77

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt