Annons:

Mauri Hermundsson, även känd som ”Mustiga Mauri”, träffar försvunna kändisar i nytt TV4-program. I dag var han på plats på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby för en inspelning till programmet. Foto: Ossian Mathiasson

Nytt TV4-program spelades in på ALV – Youtube-profil leder programmet

Den populära och omtyckta Youtube-profilen Mustiga Mauri, eller Mauri Hermundsson som han egentligen heter, besökte Vimmerby och sagovärlden Astrid Lindgrens Värld i dag. 
– Det är ett nytt TV4-program där jag besöker personer som var stora någon gång och nu undrar man vad de gör i dag, säger Mauri Hermundsson till vår tidning.

Annons:

Mauri Hermundsson är till hösten/vintern tillbaka med ett nytt program på TV4 där han letar upp försvunna kändisar för att ta reda på vad de gör i dag.

Han åker denna sommar land och rike runt och spelar in TV4-programmet, vars namn är ännu okänt, för att möta människor som alla känner till men som sedan kanske försvann. Han undrar helt enkelt vad han eller hon gör i dag. 

"Som att kliva in i en film"

På onsdagen fanns Youtubern och programledaren på plats på Astrid Lindgrens Värld för att spela in en del till det nya TV4-programmet. 

– Det var underbart att få besöka Astrid Lindgrens Värld i dag. Det blev nostalgiskt och fint, säger Mauri Hermundsson till vår tidning efter inspelning. 

Vad kan du berätta om det nya TV4-programmet som gör att du är här i dag?

– Det är gamla, virala stjärnor eller barnskådespelare som vi besöker i programmet. Det blev en jättebra inspelning och ett kärt återseende för skådespelarna. Det var coolt att sitta med runt samma bord och käka tårta som skådespelarna gjorde för 30 år sedan. Det var som att kliva in i en film, säger han innan han lämnar ALV för nästa inspelning på okänd plats i Sverige. 

Inspelningsledaren Amanda Edin vill inte avslöja vilka personer Mauri träffade under sitt besök på Astrid Lindgrens Värld.

– Det jag kan berätta är att det är ett nytt tv-program med Mauri som programledare som kommer sändas på TV4 senare i år. Han träffar folk som han är lite extra nyfiken på, säger Amanda Edin.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt