Annons:

Det går att ansöka om lån utan UC

Går det att låna pengar utan UC? Först behöver man förstå exakt vad UC är för något. En UC är ingen generell kreditupplysning – det är ett företag. Dock så är det ett av de största kreditupplysningsföretagen (som inte bara sysslar med kreditupplysning). Större företag, banker, hyresvärdar och liknande, hämtar oftast kreditupplysningen från UC. Därför är det många som vill undvika att det syns att man sökt om lån eller dylikt.

Annons:

Där kommer de mindre kreditupplysningsföretagen in, där hämtar de endast nödvändiga uppgifter och det är ingenting som syns i andra kreditupplysningar – inklusive UC. Om det inte är ett större lån det gäller.

När man lånar pengar, är långivaren skyldig att ta en kreditupplysning på den som ska låna, men med det sagt, så behöver långivaren inte använda UC. När man till exempel ska ta ett bolån, så är det bra om det inte finns för många förfrågningar från andra banker i din kreditupplysning.

Att tänka på när man lånar pengar

Det kan vara bra att gå igenom ett par saker innan du lånar pengar. För det första: Pengarna ska alltid betalas tillbaka, oavsett anledning. Så innan du lånar, tänk efter. Ibland kan man behöva låna pengar för att samla olika krediter och lån, detta kan man faktiskt tjäna mycket pengar på i slutändan.

Du kan själv söka efter långivaren på nätet och jämföra lån man kan ta utan UC. Genom att använda en jämförelsetjänst av lån, säkerställer du att du får det bästa lånet på marknaden utan UC. Risken finns alltid annars att man får dras med hög ränta, dolda avgifter och onödigt långa återbetalningstider.

Använd en jämförelsetjänst där du som låntagare kan jämföra olika lån med varandra efter dina egna önskemål och förutsättningar. Med hjälp av en kalkylator på sidan, kan du se exakt vilka villkor du får och vad det kommer att kosta dig. Det finns enkla sätt att spara dig mycket pengar! Jämföra ditt lån är definitivt en av dem.

Att få lån utbetalt snabbt

Ibland hamnar man i knipa precis före lön. Det kan handla om matutgifter, en oförutsedd räkning eller någonting på rea man behöver slå till på fort. Kanske går ditt kylskåp sönder? Då vill man ha ett lån utan UC snabbt godkänt och utbetalt. Dessa lån kallas ofta sms-lån eller snabblån, där utbetalning ofta sker samma dag.

Dessa är oerhört viktiga att jämföra, då räntorna är höga och ibland behöver man ett snabblån man kan få dela upp, eller om du vet med dig att du kommer att betala direkt – kanske du hittar ett lån utan avgifter. Man ska dock alltid vara beredd på att räntan generellt är högre än andra lån, på grund av risken banken tar och lånar ut pengar till dig utan säkerhet och utan UC.

Så vill du ha ett lån utbetalt snabbt, är ett sms-lån eller snabblån precis vad du behöver, lös dina problem och betala sedan tillbaka så snabbt du bara kan. Det tjänar du på i slutändan!

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt