Annons:

Här är årets ungdomsstipendiater i kommunen

Ungdomsstipendiaterna på bild. Elin Karlfeldt saknas på bilden. Foto: Pressbild

Här är årets ungdomsstipendiater i kommunen

Under onsdagen hade Tjustnbygdens Sparbank sin årsstämma. Där uppmärksammades årets ungdomsstipendiater. "Det är så roligt att få dela ut detta till dessa duktiga ungdomar", säger Christoffer Olsson. 

Annons:

Stipendiaterna får 5 000 kronor att disponera fritt och 5 000 kronor att skänka till valfri förening.

Årets stipendiater är följande:

Jessica Reidefors, Tjust IF FF, fotboll

Jessica startade fotbollskul för de minsta barnen, hjälper till i kiosken på matcher och har samtidigt siktet inställt på att själv spela i A-laget. Ett engagemang utöver det vanliga som blir en tillgång för många.

Vidar Zettergren-Stejver, Gunnebo Musikkår, musik

Vidars stora intresse för slagverk har medfört att han idag bemästrar många olika instrument. Han har dessutom både komponerat och arrangerat musik och är utan tvekan en tillgång för alla de orkestrar som han verkar i.

Elin Karlfeldt, Västerviksortens Ryttarföening, ridning/hoppning

Elin har haft många framgångar på hästryggen och delar frikostigt med sig av sin kunskap till yngre ryttare både i och utanför de barngrupper hon tränar. Hon bidrar även till ökat samarbete mellan kommunens ridklubbar genom sitt engagemang både i Gamleby och Västervik.

Oskar Lindkvist, Västervik Speedway, speedway

Som lagledare planerar och håller Oskar i träningarna för speedwayföreningens yngre talanger och finner även tid att vara funktionär på A-lags matcherna Oskar är därmed en förutsättning för att både stora och små kan utöva sin favoritsport.

Hanna Nilsson, Västerviks Gymnastikförening, gymnastik

När träningsmöjligheterna i Almvik inte räckte till började Hanna träna i en större förening. Hon är dock fortsatt engagerad i Västervik som tränare för de yngre truppgymnasterna och som ungdomsrepresentant i föreningens styrelse.

Cathrin Köhler, Västerviks Gymnastikförening, gymnastik

När träningsmöjligheterna i Almvik inte räckte till började Catrin träna i en större förening. Hon är dock fortsatt engagerad i Västervik som tränare för de yngre truppgymnasterna och som ungdomsrepresentant i föreningens styrelse.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt