Annons:

Unikt boksläpp direktsänds från London till Västervik

Malin Wall Hultgrens Bokhandel

Unikt boksläpp direktsänds från London till Västervik

Västervik är en av 15-20 platser i landet som får vara med direkt när Margaret Atwoods nya bok släpps. Boken är hennes fortsättning på sin förra bok, som TV-serien ”Handmaid's Tale” baseras på.

Annons:

TV-serien ”The Handmaid''s Tale” har blivit en enorm stor framgång runt hela världen. Serien baseras på Margret Atwoods bok, där hon beskriver ett totalitärt samhäller där männen i samhället dominerar kvinnorna och gör dem till sina slavar.

I morgon släpps hennes andra bok. Inför boksläppet kommer det att genomföras en livesändning runt om i hela världen och en av platserna som den sändningen visas på är Västervik, på Teater och Konferens. I Sverige är det 15-20 platser som får vara med och sända live.

Samarbete med bokhandeln

I Västervik är det ett samarbete mellan Hultgrens Bokhandel och Västervik teater & konferens.

– Det är roligt att vi i Västervik får vara med när det händer någonting så stort, säger Malin Wall, delägare av Hultgrens Bokhandel.

Margret Atwood skrev boken för 20 år sedan och nu kommer fortsättningen.

– Det är hennes berättelse av hur berättelsen fortsätter, säger Malin Wall.

Kan ta en annan vändning

TV-serien följde handlingen i boken, men när den blev en sådan världssuccé fanns inte någon bok att fortsätta följa. Därför skrevs ett eget manus om hur berättelsen om de förslavade kvinnornas situation fortsätter.

– Man vet inte hur Margret ser på fortsättningen av historien. Den kan ta en annan vändning än TV-serien, säger Malin Wall.

Hur författaren tänker sig fortsättningen får man veta i  kväll när boksläppet sker.

– Vi får inte sälja några böcker förrän i kväll. Det har kommit tydliga instruktioner om det från förlaget, säger Malin Wall.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

LEDIGA JOBB

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt