Annons:

Västervikbaserade företaget 24rental.se fortsätter att växa

24rental.se fortsätter att växa och öppnar i Gävle.

Västervikbaserade företaget 24rental.se fortsätter att växa

Sveriges enda franchisekedja för obemannad släpvagnsuthyrning, under november månad öppnar företaget station nr 17 på kryddstigen i Gävle.
Som kommer drivas av franchisetagaren Tommy Mårdäng, tidigare i år har företaget öppnat på Väla i Helsingborg, samt vid Amiralen i Karlskrona, och även på handelsplats Åtvidaberg.

Annons:

Förhandlingar är på gång med nyöppning i Halmstad i slutet av året.

-  2020 blir ett spännande år och vi siktar högt med minst 10 nya hyrstationer runt om i landet, vi ligger helt rätt i tiden då delningsekonomi blir allt viktigare, varför äga när man kan hyra, säger Jörgen Kalmerfjord, etableringsansvarig och pressansvarig för 24rental Sverige AB.

Hos 24rental kan man hyra dygnet runt alla dagar på året, och välja mellan ett stort utbud av olika släptyper.
- Vi jobbar hårt med att få en så hög utnyttjandegrad av våra vagnar som möjligt, vi tittar på att införa en dynamisk prissättning för företag och privatpersoner under dagtid, som gör att vagnarna är billigare att hyra de perioder som annars är lite lugnare.

24rental söker nu också någon som vill starta en egen firma och bli franchisetagare i Vimmerby.

- Det går att driva 24rental på mindre orter också, det visar vår etablering i Åtvidaberg som går riktigt bra, säger Jörgen.
24rental har ett nytänk som inte funnits i branschen tidigare, bakom detta projekt ligger etableringsansvarig Jörgen kalmerfjord med ca 20 år i branschen och entreprenören Ragnar Åhgren som även är huvudägare i det nyligen börsnoterade elbilsföretaget INZILE.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt