Annons:

Dagens Västervik bjöds in till Rotary

Anders Sjögren och Jonas Carlsson från Dagens Västervik blev inbjudna av Rotary för att berätta om Västerviks nättidning.

Dagens Västervik bjöds in till Rotary

Under måndagen bjöd Rotary i Västervik in Dagens Västervik, till sin måndagslunch, där drygt 30 Rotary medlemmar hade mött upp.
- Väldigt trevligt att få möta så många Rotary medlemmar, säger Jonas Carlsson, annonssäljare för Dagens Västervik.

Annons:

Dagens Västervik blev inbjudna av Rotary för att berätta om Västerviks nättidning, som har varit i gång i drygt ett år. Det var Jonas Carlsson, annonssäljare och Anders Sjögren, reporter som berättade om nättidningen, Dagens Västervik.

- Det är en tidning som man läser på nätet via mobiltelefon eller dator. Vi har cirka 14 000 unika läsare i veckan och 185 000 artiklar läses varje vecka, säger Jonas Carlsson.

För att lättare kunna ta del av nyhetsflödet finns en app att ladda hem, det har drygt 6 000 personer i Västervik gjort.

- När Dagens Västervik startades i slutet av augusti 2018 var planen att den skulle utvecklas via människorna som läste tidningen. Det fanns då en prognos på hur många läsare som skulle välja att läsa tidningen månad för månad och den prognosen följer vi, säger Jonas.

Rotarymedlemmarna hade många frågor som de förmedlade, vilket Dagens Västervik tar med sig. Förhoppningsvis kommer läsarna att få se något av de förslagen bli verklighet i Dagens Västervik.

- Det var väldigt trevligt att få möta så många Rotary medlemmar, säger Jonas Carlsson.

 

 

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt