Annons:

Kommunen samordnar och förenklar stödet till föreningar

Med början 21 oktober kommer Västerviks kommuns tjänstepersoner med uppdrag att jobba med föreningsfrågor samordna sina insatser för stöd till föreningslivet genom en ny mötes- och dialogform som kallas Dukat bord. Målsättningen är att det ska bli lättare att få kontakt med kommunen.

Annons:

Varje månad planeras ett tillfälle med Dukat bord, då det ska vara möjligt för föreningar att direkt få ställa frågor till några av kommunens tjänstepersoner. De funktioner som kommer att närvara under mötena är kommunens idrotts- och fritidsstrateg Anders Östlund, kultursamordnare Mårten Öhrling, landsbygdsutvecklare Malin Ohlsson och föreningslots Johannes Löf.

- Dukat bord innebär öppna möten med utrymme för frågeställning och dialog. Under hösten och våren kommer vi pröva metoden och utvärdera resultatet kontinuerligt. Vi hoppas att detta ska korta svarstider och förenkla för föreningarna som bidrar med så mycket positivt i Västerviks kommun, säger Johannes Löf, föreningslots.

Första tillfället när föreningsföreträdare kan komma i kontakt med kommunens tjänstepersoner på det här sättet är måndag 21 oktober, då Dukat bord arrangeras i kommunhuset på Fabriksgatan 21 i Västervik klockan 16.00. Föreningar med frågor erbjuds att kontakta föreningslots Johannes Löf för mer information.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt