Annons:

Loftahammarutställningen läggs ner – kommer inte att återuppstå

I 37 år har Loftahammarsutställningen funnit, men nu läggs den nd. Beslutet togs av en enig styrelse.
- De senaste åren har utställningen tappat själen, formen höll inte och det har varit svårt att få tag i utställare, säger Torgny Kindh, ordförande för styrelsen som driver Loftahammarsutställningen.

Annons:

Loftahammarsutställningen har satt Loftahammar på kartan och kom till efter det att bron hade byggts. Då ville man visa upp den lokala företagen, lokala matproducenter och konsthantvek.

- De senaste åren har det blivit allt mer en marknad och så var det inte tänkt från början, säger Torgny Kindh.

Var det svårt att fatta det beslutet?

- Vi har diskuterat det i tre till fyra år. Vi har kommit med olika nya idéer bland annat flytta utställningen, men det är svårt att få lokala förtag att vara med då de har ont om personal.

Hur känns det nu efter att beslutet är fattat?

- Det var ett beslut som vi i styrelsen måste vara eniga om att fatta. Den här formen av utställning kommer inte att återuppstå.

Han säger att det redan finns många arrangemang i Loftahammar som växer, vilket gör att orten inte står och faller med Loftahammarsutställningen.

- Nu väntar vi på att någon ska komma med andra bra idéer som går att genomföra men den här formen av utställning är avslutad för Loftahammar, säger Torgny Kindh.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt