Annons:

Ägaren till pizzerian vill inte ge några kommentarer

Ägaren till pizzerian vill inte ge några kommentarer.

Ägaren till pizzerian vill inte ge några kommentarer

Förra veckan besökte en livsmedelskontrollant från miljö-och byggnadskontoret pizzerian Kolgrill Syria på Södra Varvsgatan 38 i Västervik. Omedelbart efter det oanmälda besöket förbjöds all hantering av livsmedel i pizzerian.

Annons:

Livsmedelsinspektören som oanmäld besökte pizzerian Västerviks kolgrill, gjorde flera nedslag på att hygienen i restaurangköket och toaletterna inte var tillräckligt. Bland annat fanns det inte några tvättfat, där personalen kunde tvätta händerna, inga hoar och arbetsbänkar i köket samt att man fann cigarrettaska och cigaretter i köket. Personaltoaletten var belamrad med prylar så sätt personalen var tvungen att använda kundtoaletten.

DVV sökte Abdularahman Mousselli, ägaren till pizzerian under gårdagen men fick inte någon kontakt med honom. Under onsdagen lyckades vi komma i kontakt med ägaren av pizzerian, som inte vill ge några kommentarer till att livsmedelsinspektören gjort så kraftiga anmärkningar.

- Vi har stängt för att vi håller på att renovera köket. När det är färdigt ska vi öppna igen.

När kommer ni att öppna igen?

- När vi är färdiga kanske under nästa vecka, säger Abdularahman Mousselli.

Fotnot: Skälet till att vi inte namngav pizzerian under gårdagen var att det dröjde innan vi fick kontakt med ägaren och vi ville ge ägaren chansen att ge sin syn på kritiken. 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt