Annons:

Aquavilla växer och byter namn

Aquavilla byter namn till Aqua Floaing Group, då företaget växer och efterfrågan på fler fler flytande konstruktioner ökar, utöver flytande villor.

Aquavilla växer och byter namn

I ett pressmeddelande skriver Aquavilla att de byter namn till Aqua Floating Group. Anledningen är att företaget producerar mer flytande konstruktioner än bara villor.

Annons:

Det handlar om flytande restauranger, hotell, miljöstationer och studentbostäder. Från att enbart byggt villor bygger företaget olika flytande konstruktioner på kassuner och pontoner.

Nyligen vann företaget tillsammans med Bygg Vesta en markanvistävling för ett unikt projekt-40 studentbostäder ska byggas vid en konstgjord ö i Lilla Värtan på Djurgården i Stockholm.

– Redan nu har många anmält sitt intresse för hyresrätterna. Nu väntar vi bara på att Stockholm stad ska ta beslut om att börja bygga den konstgjorda ön som husen förankras vid, berättar Richard Bergström, grundare och huvudägare på Aqua Floating Group. 

Lägenheterna kommer att byggas i Västervik och skeppas över till Lilla Värtan.

Ett annat projekt är Aqua miljöstation som ska underlätta sopsortering i skärgården Den första miljöstationen kommer att byggas till Harstena i Gryts skärgård, den ska förhoppningsvis vara klar till säsongen 2020.

Utöver det satsar Aqua Floating Group AB på att bygga flytande hotell, restauranger och kaféer samt villor, både i Nacka och i Västervik.

- Vi har sålt 14 villor i Nacka och 25 villor i Västervik. I Västervik finns ytterligare en handfull intressenter av att köpa flytande villor, säger Richard Bergström.

Det är mot bakgrund av den mångfald av projekt, som bolaget valt att byta namn från Aquavilla till Aqua Floating Group.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt