Annons:

FÖRETAGET STARTAR SKOLA I VIMMERBY:

Montico startar nu en ny utbildning i Vimmerby. Foto: Pixabay

FÖRETAGET STARTAR SKOLA I VIMMERBY: "KÄNNS JÄTTEROLIGT"

Företaget Montico får driva vidare sin arbetsmarknadsutbildning i Västervik. Dessutom startas nya skolor i Ljungby, Nyköping – och Vimmerby.

Annons:

Det står klart sedan Montico vunnit Arbetsförmedlingens upphandling av industritekniska utbildningar, skriver företaget i ett pressmeddelande. 

– Det känns förstås jätteroligt att få detta förtroende och vi ser fram emot att kunna ta emot ännu fler elever till våra arbetsmarknadsutbildningar inom svets, verkstadsteknik och CNC, säger affärsområdeschef Josef Nagy.

Sedan tidigare bedriver Montico utbildningar på sex orter, däribland Västervik, och kommer nu att starta i bland annat Vimmerby.

– Vi har fått tag i jättebra lokaler och lärare och vi håller nu på för fullt med de sista praktiska detaljerna inför skolstarten i vår, säger Josef Nagy.

Montico är ett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Huvudkontoret finns i Tranås och företaget har närmare 1 000 anställda totalt. 

Artikeln kan komma att uppdateras.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt