Annons:

Per Schlingman kommer till Tillväxtdagen

Per Schlingmann kommer till Tillväxtdagen den 2 juni.

Per Schlingman kommer till Tillväxtdagen

Västervik Framåt presenterar den andra talaren på Tillväxtdagen den andra juni. Det är PR-experten, föreläsaren och före detta politikern Per Schlingmann som kommer att spana in i 2020-talet under temat 2020-talets utveckling och möjligheter.

Annons:

Per Schlingmann är känd som en av hjärnorna bakom ”Nya Moderaterna” och har skrivit en del böcker både skönlitteratur samt böcker om kommunikation, förändringsarbete och samhälle och ploitik.

- Per kommer att prata om utveckling och dess möjligheter inom politik, ekonomi och teknik samt hur landsbygden kan locka till sig inflyttare och kompetens genom att titta på storstäder, skriver Thomas Eriksson vd för Västervik Framåt.

Per har varit partisekreterare, chefsstrateg och kommunikationschef för Moderaterna och anses vara en av arkitekterna till förnyelsen av Moderaterna och valframgångarna 2006 och 2010. Han har varit statssekreterare hos före detta statsminister Fredrik Reinfeldt. Inom näringslivet har han varit rådgivare åt företag och organisationer och bland annat vd för en kommunikationsbyrå. Per anses vara en av de mest inflytelserika strategerna inom kommunikation och är bland annat utsedd till en av Sveriges superkommunikatörer.

- En bättre spanare in i 2020-talet än Per Schlingman kan Tillväxtdagen knappast få, skriver Thomas Eriksson.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt