Annons:

Drömsemestern avbröts av att en mäklare skulle sälja lägenheten

Det blev ingen drömsemester för kvinnan när on insåg att lägenheten hon hyrt av reseföretaget skulle säljas.

Drömsemestern avbröts av att en mäklare skulle sälja lägenheten

En kvinna och hennes resesällskap såg fram emot en fin och avkopplande resa. Men besvikelsen blev stor. Våningen hon hyrt var till salu och när mäklaren kom in i våningen, med egen nyckel och undrade varför paret inte städat lägenheten blev det inte mycket avkoppling på resan.

Annons:

Kvinnan från Västervik vill ha tillbaka drygt 26 000 kronor av den reseförsäljare som sålde resan som hon och hennes resesällskap skulle åka på. Paret såg fram mot en avkopplande semester på sjunde våningen i ett lägenhetshotell.

Men lägenheten låg på markplan och var ostädad samt det luktade mögel från badrummet. Kvinnan klagade och var väldigt missnöjd. Hon blev inte mindre missnöjd när lägenhetsdörren öppnades med en nyckel utifrån och en mäklare kom in i lägenheten och undrade varför kvinnan och hennes resesällskap var där och varför de hade smutsat ned i lägenheten.

Paret blev ålagda av mäklaren att städa kvickt som attan för lägenheten skulle visas för eventuell försäljning.

Kvinnan ville få tillbaka pengarna för hela resan och för den förstörda semestern som paret blev blåsta på. Men resesäljaren erbjöd 1 000 kronor och en annan lägenhet.

Kvinnan gjorde en anmälan till ARN (Allmänna Reklamationsnämnden) som ger kvinnan delvis rätt. De anser att reseföretaget skulle ha varit tydliga med att lägenheten låg på markplan samt att lägenheten var till försäljning. Eftersom paret fick en annan lägenhet rekommenderar ARN att kvinnan ska få 2 000 kronor tillbaka av kostnaden hon betalat för resan.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt