Annons:

Italienresenärerna hälsar att de mår bra

En orolig förälder ringde upp en av resenärerna från Västervik och frågade hur de mår och om de förstod att det finns en stor oro bland Västerviks befolkning om att de ska komma hem och vara smittade med Coronavirus.

- Vi förstår det, men vi mår alla bra och där vi är finns inte något Coronavirus.

  

Annons:

Föräldern som tagit steget och ringt till en av resenärerna som följde med bussresan till norra Italien ville stilla sin oro för sina barn och även på andra Västerviksbor som oroas över att bli smittade av Coronaviruset.

- Jag ringde upp en person som är med på resan och jag anser att de har ett ansvar att svara på mina frågor och de gjorde den personen, säger föräldern.

Personen som blev uppringd arbetar på Mejeriet i Västervik och har full förståelse för att människor i Västervik är rädda för att Coronaviruset ska följa med tillbaka till Västervik.

- Jag står i kontakt med min arbetsgivare varje dag och vad jag förstår blir jag inte insläppt på min arbetsplats de kommande veckorna. Jag måste jobba hemifrån.

Personen säger också att den är villig att testa sig för att ha blivit smittad av Coronaviruset. Det gäller troligtvis alla övriga som är med på resan.

- Jag är lika mån om ungdomarna som alla andra är, så jag förstår oron, säger personen.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt