Annons:

Välgörenhetsgala ställs in i Västervik –

Robert "Bubba" Bohlenius, ordförande i Västerviks musikbyrå, säger att det var ett tungt beslut att fatta att ställa in välgörenhetsgalan.

Välgörenhetsgala ställs in i Västervik – "Otroligt tungt"

Välgörenhetsgalan Nej till cancer Ja till barn, kommer att skjutas fram. Det har arrangören Västerviks Musikbyrå fattat beslut om.
– Det är ett tråkigt beslut att fatta, men det är viktigt att inte Coronaviruset sprids, säger Robert ”Bubba” Bohlenius, som är ordförande för Västerviks Musikbyrå.  

Annons:

Välgörenhetsgalan skulle ha genomförts i Arenan på Västervik Resort den fjärde april och flera musiker var bokade och många biljetter hade sålts. Nu skjuts välgörenhetsgalan Nej till cancer Ja till barn upp på obestämd tid.

– Det är trist att välgörenhetsgalan inte blir av. Både för artister, volontärer, sponsorer och alla gäster som hade tänkt komma dit, säger Robert.

Han säger att målet ändå är att välgörenhetsgalan ska genomföras någon annan gång i år.

– Men när vet vi inte än. Det beror på när det inte finns någon smittorisk för Coronavirus, säger Robert.

"Otroligt tungt"

Välgörenhetsgalan skulle ge allt ekonomiskt överskott till fyra organisationer som skulle få dela på pengarna som samlades in.

– Det skulle gå till Cancerfonden, Barncancerfonden, Barnens Rätt i Samhället och Barnkliniken på Västerviks sjukhus, säger Robert.

Hur mycket pengar som de organisationerna skulle fått dela på vet inte Robert men det rör sig om flera tusen kronor.

– Det är otroligt tungt, men det är bara att ta nya tag och se nya möjligheter. Det här beslutet ger mig ny energi för att göra någonting ännu bättre när galan genomförs senare i år, säger Robert ”Bubba” Bohlenius.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt