Annons:

Utsattes för bedrägeri förlorade 55 000 kronor - banken avsäger sig ansvar

En man från Västervik utsattes för ett investeringsbedrägeri våren 2019. Han förlorade drygt 55 000 kronor. Mannen frågade om hans bank kunde hjälpa honom att få tillbaka pengarna, men banken avsäger sig ansvar. Nu anmäler mannen banken till Allmänna Reklamations Nämnden (ARN).

Annons:

Mannen utsattes för ett investeringsbedrägeri och betalade 55 112 kronor med ett debet – kort. När han insåg att han blivit blåst kontaktade han sin bank för att utreda om det fanns en möjlighet att få tillbaka pengarna. Mannen anser att han fått fel hänvisning av banken, då det gäller möjligheten att få tillbaka pengarna. Efter tio månaders tvist menar banken att de endast ansvarar för att transaktionen sker. De anser sig inte vara skyldiga att hjälpa till med att reklamera transaktionen oavsett omständighet.

Mannen betalade också pengar via en annan bank vid investeringsbedrägeriet och de pengarna har han fått tillbaka av den banken, som ansåg sig ha bevis mot bedrägeriföretaget.

Nu anmäler mannen sin bank till ARN för att få tillbaka sina pengar som han lurats att betala till ett bedrägeriföretag.

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt