Annons:

Silwer Bemanning AB handlar och hämtar medicin till äldre

Kristina H:son Silwer

Silwer Bemanning AB handlar och hämtar medicin till äldre

Kristna H:son Silwer har uppmärksammat att det finns personer som vill komma i kontakt med äldre och lura av dem pengar, när de erbjuder sig att handla mat eller göra ärenden åt de äldre. Därför har hon bestämt att hennes företag Silwer Bemanning AB ska göra det arbetet och ta en administrativ avgift för det arbetet.

Annons:

Det började med att Kristina pratade med en läkare om att ändra scheman för personalen, då företaget ska besöka äldre redan på morgonen och besöka andra kunder senare under dagen, för att minska risken för att sprida Coronaviruset.

- Vi började diskutera om att vi båda läst om ligor som utför bedrägerier mot äldre när de erbjuder sig för att handla hem varor eller göra ärenden, till Apoteket.

Kristna släppte inte tanken på det hon samtalat med läkaren om och från och med torsdag erbjuder hennes företag att handla hem mat och hämta medicin på Apoteket till äldre.

- Vi har ett företagskort till en mataffär i Västervik. Vi handlar och kör ut maten till de äldre. Vi plingar på dörren och går, så vi inte ska smitta, säger Kristina H:son Silwer.

Hon säger att äldre inte ska exponera sig för smittan och den risken är stor när de går och handlar eller hämtar ut medicin på Apoteket.

- I de här tiderna är det viktigt att vi hjälps åt, säger Kristina H:son Silwer.

Kostnaden för kunden är 50 kronor som företaget tar ut som en administrativ avgift när de fakturerar matinköpet till kunden.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt