Annons:

Lyfter fram det digitala biblioteket

Ellinor Svensson, producent på Västerviks stadsbibliotek, lyfter fram det digitala biblioteket.

Lyfter fram det digitala biblioteket

Många människor sitter hemma just nu och går inte ut. Därför vill Ellinor Svensson, producent på Västerviks stadsbibliotek, lyfta fram det digitala biblioteket.

Annons:

Nu i hemmasittartider vill biblioteken i Västerviks kommun lyfta sitt digitala bibliotek. Bibliotekets tjänster är öppna dygnet runt via webbsidan, samt apparna Biblio och Pressreader. I Biblio kan låntagaren söka, utforska, låna, läsa och lyssna på böcker – både on- och offline.

 - Med det vanliga lånekortsnumret får man tillgång till bibliotekets sortiment. Pressreader har tidningar från 100 länder på fler än 60 olika språk som du kan ta del av med hjälp av ditt lånekortsnummer. Utöver de digitala tjänsterna ser vi till att våra bokinkast är öppna dygnet runt, så du inte behöver gå in på biblioteket för att lämna tillbaka dina lånade böcker. Alla våra bibliotek har öppet som vanligt, men vi önskar att du som känner dig det minsta krasslig undviker att besöka oss och istället besöker det digitala biblioteket, säger Ellinor Svensson.

Lässugna hemmasittare kan självklart kontakta bibliotekets personal digitalt och be om hjälp med att komma igång med de digitala tjänsterna.

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt