Annons:

Västervik Framåt lanserar Företagsakuten – Nytt Covid-19 verktyg

Västervik Framåt lanserar - Företagsakuten

Västervik Framåt lanserar Företagsakuten – Nytt Covid-19 verktyg

Västervik Framåt lanserar nu ännu ett verktyg för företag som behöver finansiell rådgivning och stöd i Covid-19 tider. Genom att Tjustbygdens Sparbank går in med 90 procent av vad behovsanalysen kostar, erbjuds kommunens företag råd och stöd av Ludvig &Co samt PwC.

Annons:

Företagsakuten är en i raden av stödåtgärder som Västervik Framåt och Västervik kommun satt in för att hjälpa näringslivet igenom coronakrisen. Denna tjänst kommer att till 90 procent subventioneras av Tjustbygdens sparbank där företagen får möjlighet till flera olika analyser och förslag på åtgärder från Ludvig & Co och PwC. 

"Företagsakuten i Västervik startar med kostnadsfria coachingsamtal hos Västervik Framåt där man får en övergripande bild av de behov av hjälp som företaget behöver. Det efterföljs av en djupare analys och diagnos av revisions- och affärsrådgivningsföretagen Ludvig & Co samt PwC", skriver Västervik Framåt i ett pressmeddelande. 

– Otroligt viktigt och bra att kunna lansera det här tillsammans med Tjustbygdens Sparbank. Vi tror att de här kraftigt subventionerade rådgivningarna, analyserna och åtgärdsplanerna kan få framförallt mindre företag att känna sig mindre ensamma och utsatta i frågor som kan vara väldigt känsliga och svåra att ta hjälp och råd i, säger Thomas Eriksson, vd på Västervik Framåt, i pressmeddelandet. 

Fem timmars rådgivning från Ludvig & Co och PwC till en kostnad av tio procent ingår i företagsakuten och även de bolagen har subventionerat sina arvoden. Totalt går Tjustbygdens sparbank in med 300 000. 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt