Annons:

Parkeringsförbudet hörsammades en kväll

Få hörsammade parkeringsförbudet som råder på Vassbäcksvägen i söndags

Parkeringsförbudet hörsammades en kväll

Förra veckan skrev DVV om att många bilar parkerar på Vassbäcksvägen, vid fotbollsplanen vid VO, trots att det råder parkeringsförbud på den smala vägen. Det uppmärksammades tydligen vilket ledde till att inga bilar parkerade på vägen när barnen hade fotbollsträning i onsdagskväll, men i söndagskväll var det dags igen.

Annons:

En läsare av DVV uppmärksammade tidningen om att det var många bilister som stannade och parkerade sina bilar på Vassbäcksvägen när barnen spelar fotboll på fotbollsplanerna vid VO.

- Det blir problem med framkomligheten framförallt när man kommer och kör där med ett släp sa personen till tidningen.

Christer Ramström, vid samhällsbyggnadsenheten berättade att det sedan flera år tillbaka råder parkeringsförbud på Vassbäcksvägen och det har satts upp trafikskyltar som tydligt talar om att det råder parkeringsförbud längs med vägen.

- Det är lättja. Det finns en stor parkering några hundra meter längre bort som aldrig är fullsatt, sa han när DVV intervjuade honom.

I onsdagskväll var det åter fotbollsträning för ungdomarna och då var det inte någon bil som hade parkerat längs med Vassbäcksvägen. Men problemet uppkom igen under söndagen då det åter var bilar parkerade längs med den smala vägen.

- Nu är det fullt igen, säger en person till DVV.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt