Annons:

Föreningen Fastighetsägarna i Västerviks stad erbjuder gratis hemleverans av varor

Mats Thorsman, ordförande i föreningen Fastighetsägarna i Västerviks stad.

Föreningen Fastighetsägarna i Västerviks stad erbjuder gratis hemleverans av varor

Handla lokalt och få varan levererad hem till dörren, det erbjuder föreningen Fastighetsägarna i Västerviks stad. Genom att beställa hem sina varor digitalt får man varorna levererade till hemmet. Klickar man in på Västervik.com/ehandla får man mer information hur det går till att handla online.

Annons:

Det är föreningen Fastighetsägarna i Västerviks stad som har gjort det här möjligt. Föreningen är en del av Citysamverkan, har tillsammans med butiker i Västerviks centrum tagit fram ett sätt för människor i Västervik att handla lokalt och få varan levererad hem till sin dörr.

- Vi vill att Västerviks stadskärna ska leva och ha ett bra serviceutbud även efter pandemin. Genom att hjälpa våra hyresgäster att ställa om till en kombinerad fysisk och digital handel med möjlighet till hemleverans, hjälper vi även de kunder som under rådande omständigheter inte har möjlighet att besöka stadens butiker, säger Mats Thorsman, lokal fastighetsägare och ordförande i föreningen Fastighetsägare i Västerviks stad.

Föreningen har anlitat en lokal nystartad budfirma, Katarina Ärendeservice, som i samverkan med Stadsbudskontoret sköter leveranserna. Flera lokala butiker har redan hakat på och kan erbjuda sina kunder kostnadsfri hemleverans inom Västerviks stad. Hos Magnus & Eva, Walters Foto, Boligheter, Sandströms och Hemtex är några exempel. Dessa är butiker i stadskärnan, som även har öppet den fysiska butiken och som säljer sällanköpsvaror; det vill säga kläder, inredning, fritid, smycken med mera.
Som fastighetsägare i stadskärnan har man ett ansvar att vara med och bidra till en levande stadskärna. Vi är 24 fastighetsägare som jobbar tillsammans för staden och vi kände att vi vill göra något extra i dessa tider. Vi vet även att våra medlemmar hjälper sina hyresgäster på många andra sätt. Allt efter behov och förmåga, säger Christer Larsson på KL Fastigheter och vice ordförande i föreningen

Att erbjuda kostnadsfria hemleveranser är en del i ett större sammanhang där allt fler butiker skapar möjligheter för sina kunder att handla online och gör det enklare för kunden att handla lokalt – även på nätet.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt