Mikael And sommelier och Stina Porsgaard, vd och hotelldirektör vid Västerviks Stadshotell.
På nationaldagen, nu på lördag, har Västerviks Stadshotell premiär för ett helt nytt Coronaanpassat event, en digital vinprovning som avsluts med en trerätters middag.
Stadshotellets sommelier Mikael And håller i vinprovningen, där fyra roséviner provas inför sommaren, som man själv har köpt från Systembolaget
Därefter äter deltagarna en tre-rätters middag som hämtas från Stadshotellet.
- Middagen är i stort sett färdig att serveras, men behöver en viss handpåläggning, vilket man får tips om under eventet, säger Stina Porsgaard, vd och hotelldirektör för Best Western Plus Västerviks Stadshotell.
Live Open Audio Group hjälper till med sändningarna som sker via Teams. Före och efter eventet kommer Open Stage att underhålla.
- Vi är mitt i en mycket märklig – och ny – tid och det kräver anpassningar och nya tankar från oss. Vi är i den här branschen för att vi älskar att arbeta med människor. När gästerna nu har nya behov måste vi utveckla våra tjänster. Detta är ett event som är så coronaanpassat som det kan bli, säger Stina Porsgaard.