Annons:

Nu ska ”Korvgubbens” produkt frälsa Stockholm

Hans - Åke Harryssons Moppesenap ska säljas i Stockholm.

Nu ska ”Korvgubbens” produkt frälsa Stockholm

Korvgubben, Hans-Åke Harryssons senap kommer snart att kunna avnjutas i Sveriges huvudstad. Moppesenapen har tagit flera städer med storm innan och nu är turen kommen till Stockholm. Målsättningen är att alla som säljer korv i Stockholm ska ha Moppesenap från Västervik.

Annons:

Att vara ”korvgubbe” innebär många fler moment än att bara steka och sälja korv vid Spötorget i Västervik. Det gäller också att hitta på nya produkter som kan sälja. En sådan produkt är senapen som stryks på korven. Hans- Åke har i mer än fem år tillverkat ”Moppesenap, som han erbjuder sina kunder och den produkten har han lyckats att sälja in till sina kunder i Västervik, men även till flera andra städer i landet.

- Snart kommer man att kunna köpa Moppesenap även i Stockholm. Så håll ögonen öppna när ni besöker huvudstaden så kommer ni snart att få se senapen från Västervik, säger Hans-Åke Harrysson.

Hans-Åke kommer att sälja Moppesenapen till en grossist i Stockholm där de flesta korvförsäljare köper sina varor ifrån.

- Målsättningen är att alla som säljer korv i Stockholm ska sälja Moppesenap, säger Hans-Åke.

Redan tidigare säljs Moppesenap i Trelleborg och på flera andra platser.

- Jag har fått bra kontakter när jag varit på olika mässor och säljer kartongvis med senapsburkar till många andra städer i landet, säger Hans-Åke Harrysson.

Moppesenapen finns också att få till korven vid Seven Eleven i Västervik och Mopedmuseet i Hjorted.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt